Agenda


Lees verder...

De statistieken

Vandaag 132
Deze week 1262
Deze maand 6446
Sinds 11-2008 1009986

Cursussen met begeleiding van een docent
 

 

Als u samen leren belangrijk vindt is een cursus met docent een optie. Leraren die dit soort cursussen begeleiden zijn vaak moedertaalsprekers. Met kleine groepjes van ongeveer 5-15 cursisten vindt er meestal wekelijks een bijeenkomst plaats. Door het directe contact met de docent krijgt u gerichte terugkoppeling op uw uitspraak. Sommige docenten bieden tevens privélessen aan.

Uw cursus ook in dit overzicht?

 

 

 

 

Cursus Portugees in Friesland
 
Cursus Portugees in Groningen
 
Cursus Portugees in Drenthe
 
Cursus Portugees in Overijssel
 
Cursus Portugees in Gelderland
 
Cursus Portugees in Flevoland
 
Cursus Portugees in Utrecht

- Volksuniversiteit Utrecht
 
Cursus Portugees in Noord-Holland
 
Cursus Portugees in Zuid-Holland


- Volksuniversiteit Gorinchem
- Volksuniversiteit Rotterdam
 
Cursus Portugees in Zeeland
 
Cursus Portugees in Noord-Brabant
 
Cursus Portugees in Limburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volksuniversiteit Gorinchem
Locatie: Da Vinci College, Mollenburgseweg 82.
Soort cursus: Groepslessen

De Volksuniversiteit Gorinchem biedt verschillende cursussen Portugees aan. Zo start er in september een uitgebreide cursus van 24 lessen. Ook is het mogelijk om in het voorjaar een vakantiecursus Portugees te volgen. De nadruk hierbij ligt op spreekvaardigheid bij alledaagse vakantiesituaties, zoals uzelf voorstellen, een hotelkamer reserveren, de rekening vragen, etc. Uw docente is Luisa Mendes.
Website: Volksuniversiteit Gorinchem

 

 

 

Volksuniversiteit Utrecht
Locatie: Nieuwegracht 41
Soort cursus: Groepslessen

Bij de cursus Portugees van de Volksuniversiteit Utrecht ontwikkelen de deelnemers een brede en praktische kennis van het Portugees. Aan bod komen o.a. conversatie en grammatica. Er wordt gewerkt met het boek Portugees Stap voor Stap. Uw docente is Paula Lopes. Zij is moedertaalspreker van het Portugees en heeft aan de Universiteit Utrecht Portugese Taal- en Letterkunde gestudeerd.
Website: Volksuniversiteit Utrecht

 

 

 

Volksuniversiteit Rotterdam
Locatie: Heemraadssingel 275-277
Soort cursus: Groepslessen

Bij de Volksuniversiteit Rotterdam kunt u een cursus Braziliaans Portugees volgen, zowel op beginners- als op gevorderdenniveau. In de beginnerscursus wordt er gewerkt met het lesboek Basiscursus Portugees van Brazilië, in de gevorderdencursus met Novo Avenida Brasil. De lessen worden gegeven door H.Y. de Miranda, in Suriname geboren maar na ruim 30 jaar in Brazilië gewoond te hebben beheerst ze het Braziliaans-Portugees perfect.
Website: Volksuniversiteit Rotterdam

 

 

 

 

 

 
Citaat van de dag

"Als iemand alleen goed kan schrijven als hij dronken is, dan zeg ik: word maar dronken. En als hij mij zegt dat zijn lever daar onder lijdt zeg ik: Wat is je lever nu helemaal? Een dood ding dat slechts zo lang leeft als jij, terwijl je gedichten door blijven leven zonder.
Se um homem escreve bem só quando está bêbado dir-lhe-ei: embebede-se- E se ele me disser que o seu fígado sofre com isso, respondo: o que é o seu fígado? É uma coisa morta que vive enquanto você vive, e os poemas que escrever vivem sem enquanto. "

- Fernando Pessoa -
(1888-1935)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?- Portugees leren - Online
- Leerboeken Portugees
- Vertaalcomputer Portugees